Färgglada kanelbullar, ett nytt recept och de är smaskens!

Kanelbulle, även kallad kanelsnäcka och kanelsnurra är heligt för oss svenskar, vilket inte är så konstigt med tanke på att den troligtvis skapades i Sverige under 1920-talet. Med det här nya receptet smakar de inte bara minst lika bra utan blir även färgglada.

Det du behöver är:

Kanelbullarna:
  • 2 msk osaltat smör, mjukt
  • 4 msk strössel
  • 1 tsk kanel
  • 4 msk vit kakmix
  • 2 msk ljust farinsocker
  • Ett paket bakdeg
Glasyren:
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 3 msk grädde
  • 2,5 dl strösocker
  • 4 msk strössel
<-- Gilla gärna

Tack för att du tittade!

Se igen

Du har väl inte glömt att gilla oss på facebook?

<-- Gilla gärna

2 minuter räcker för att göra ”tårt-pizzan”. Och den smakar som ett fantastiskt bakverk!

Ser galet ut med sockerbitar tillsammans med ost. Men knepet är helt genialt!

Så skär du upp en vattenmelon och samtidiga lämna alla i häpnade!

Bacon + Lök = Den ultimate baconlökring till delikatess!

Blanda kvarg med 3 ägg och resultatet är helt underbart!

Spara dina löv, med detta knep kan du förvandla dem till vacker konst!

Amerikanen lindar bacon och köttfärs runt en ölburk. Men vänta bara tills du ser resultatet!

George Washington vs William Wallace Epic Rap Battles, som vanligt riktigt bra!

Nu finns äntligen en svävande skateboard, tillbaka till framtiden...här kommer jag!