Han hittar en dold lucka i sin nya lägenhet, vart den leder är bara helt skrämmande

Den här mannen i England flyttar in i en lägenhet utan att ha tittat på den först. Men ingenting kunde ha förberett honom på vad han skulle hitta under golvet.

Huset är ett gammalt kloster från 1800-talet vilket inte precis gör det mindre skrämmande.

Videon börjar med en rundtur i lägenheten och runt 1:27 börjar det bli läskigt. Här under finns även bilder på delar av rundturen.

<-- Gilla gärna

Tack för att du tittade!

Se igen

Du har väl inte glömt att gilla oss på facebook?

han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-4han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-9han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-10han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-3han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-2han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-6han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-7han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-1han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-12han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-11han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-8han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-5
<-- Gilla gärna

De adopterar en undernärd och sjuk hundvalp, som de trodde inte hade lång tid kvar. Men när vi ser den idag..

Dagiset flyttade till äldreboendet. Då förändrades pensionärernas liv helt och hållet

Föräldralösa tonåringen får bo i deras hem. Sex månader senare överraskar de henne med detta!

Läkarna sa att deras bebis var död, men vad som hände sen kan ingen förklara..

2 åringen ska gratta mamma.. Resultatet? Bara det sötaste du sett!

Alla har en dold talang men den här 9-åringen sjunger opera som ingen annan

Trillingarna springer ut till vägen för att hälsa sina idoler.. När vi ser vilka de är blir vi alldeles varma inombords!

De går upp på scen med säckpipor, men slog allas förväntningar med deras akt!

Hans vindskulpturer ser ut som ingenting från den här världen!