Han hittar en dold lucka i sin nya lägenhet, vart den leder är bara helt skrämmande

Den här mannen i England flyttar in i en lägenhet utan att ha tittat på den först. Men ingenting kunde ha förberett honom på vad han skulle hitta under golvet.

Huset är ett gammalt kloster från 1800-talet vilket inte precis gör det mindre skrämmande.

Videon börjar med en rundtur i lägenheten och runt 1:27 börjar det bli läskigt. Här under finns även bilder på delar av rundturen.

<-- Gilla gärna

Tack för att du tittade!

Se igen

Du har väl inte glömt att gilla oss på facebook?

han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-4han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-9han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-10han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-3han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-2han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-6han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-7han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-1han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-12han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-11han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-8han-hittar-en-lucka-i-golvet-i-sin-nya-lagenhet-vart-den-leder-ar-bara-helt-skrammande-5
<-- Gilla gärna

Årets bästa selfie går till bröderna från Kanada, när du ser bilden kommer du förstå varför!

Den 3-åriga flickan är döv, men vad tomten gör då är bara för bra!

Peter Lundblad - Vi kommer att sakna dig!

Miniparet går upp på scen, sekunder senare förtrollar de oss med deras talang!

Katten vill ha en kram.. Hur hon gör, för att visa det, smälter våra hjärtan helt!

Han börjar dra några streck på ett glasblock. Men vänta tills du ser resultatet. Helt Magiskt!

På sin 18-års dag blev han utslängd av sin familj för att han är gay.. Nu tar han revansch så att det bara skriker om det!

Det ser ut som en vanlig julgran - Men det som händer när de sätter på musiken är bara helt otroligt!

Så här har du aldrig sett någon slå in ett paket, jag bara måste testa det här!