Hon ringer 112 för att beställa pizza, kanske låter konstigt. Men samtalet är det viktigaste hon någonsin har gjort

Hon ringer 112 för att beställa pizza, först tror jag att hon bara skojar men när förstod vad som faktiskt hände, så blev jag helt chockad. Men hade larmtelefonisten inte varit så snabbtänkt som han var så hade det kunnat gå riktigt illa.

Här nedan kan du höra samtalet i sin helhet, jag är så himla imponerad av kvinnans snabbtänkthet och telefonistens otroliga närvaro! Om du inte har möjlighet att lyssna på ljudinspelning av samtalet så följer en sammanställning i text efter klippet.

<-- Gilla gärna

Tack för att du tittade!

Se igen

Du har väl inte glömt att gilla oss på facebook?

"112, var är nödsituationen?" "Storgatan 123" (Fiktiv adress) "Okej, vad är det som händer?" "Jag skulle vilja beställa en pizza." "Frun, du har ringt 112." "Ja, jag vet. Kan jag få en stor pizza med hälften peperoni, och hälften champinjoner och paprika?" "Ummm... Jag är ledsen, men du vet att du har ringt 112, eller hur?" "Ja, jag vet, hur lång tid tar det?" "Okej, frun, är allting som det ska därborta? Har du en nödsituation?" "Jag det har jag!" "...Och du kan inte prata om det för att det är någon i rummet med dig?" "Ja, det stämmer. Vet du hur lång tid det kommer att ta?" "Jag har en polis någon kilometer från din adress. Finns det några vapen i huset?" "Nej." "Kan du stanna kvar i telefonen?" "Nej, vi ses snart, tack!"

Polisen som kom fram till adressen som samtalet kom ifrån hittade en blåslagen kvinna och en full man. När han gripit den fulla mannen så berättade kvinnan att han varit våldsam under en lång tid.
<-- Gilla gärna

15 inspirerande bilder som garanterat kommer få dig att leka med din mat

Pappa såg plötsligt denna box på sidan av gatan - Men det som fanns inuti fick mig att gråta

20 otroliga och kreativa inredningstips för ditt hem

Den här valpen är skadad och hemlös - Men sen dyker hennes räddande ängel upp och det här händer

Han går med 5 schäferhundar utan koppel. Vad de gör sen fick alla att stanna och bara stirra

29 tankeväckande bilder som kommer förändra hur du ser på världen!

25 av de sötaste bebis halloweendräkterna du kommer se detta år

Pizzan visar varför man aldrig ska lämna barnen i bilen under sommaren!

De införde vargar i nationalparken men ingen kunde tro vad som hände sen