Hon ringer 112 för att beställa pizza, kanske låter konstigt. Men samtalet är det viktigaste hon någonsin har gjort

Hon ringer 112 för att beställa pizza, först tror jag att hon bara skojar men när förstod vad som faktiskt hände, så blev jag helt chockad. Men hade larmtelefonisten inte varit så snabbtänkt som han var så hade det kunnat gå riktigt illa.

Här nedan kan du höra samtalet i sin helhet, jag är så himla imponerad av kvinnans snabbtänkthet och telefonistens otroliga närvaro! Om du inte har möjlighet att lyssna på ljudinspelning av samtalet så följer en sammanställning i text efter klippet.

<-- Gilla gärna

Tack för att du tittade!

Se igen

Du har väl inte glömt att gilla oss på facebook?

"112, var är nödsituationen?" "Storgatan 123" (Fiktiv adress) "Okej, vad är det som händer?" "Jag skulle vilja beställa en pizza." "Frun, du har ringt 112." "Ja, jag vet. Kan jag få en stor pizza med hälften peperoni, och hälften champinjoner och paprika?" "Ummm... Jag är ledsen, men du vet att du har ringt 112, eller hur?" "Ja, jag vet, hur lång tid tar det?" "Okej, frun, är allting som det ska därborta? Har du en nödsituation?" "Jag det har jag!" "...Och du kan inte prata om det för att det är någon i rummet med dig?" "Ja, det stämmer. Vet du hur lång tid det kommer att ta?" "Jag har en polis någon kilometer från din adress. Finns det några vapen i huset?" "Nej." "Kan du stanna kvar i telefonen?" "Nej, vi ses snart, tack!"

Polisen som kom fram till adressen som samtalet kom ifrån hittade en blåslagen kvinna och en full man. När han gripit den fulla mannen så berättade kvinnan att han varit våldsam under en lång tid.
<-- Gilla gärna

Hon sätter på musiken och börjar dansa. Men när vi ser vad hästen gör så bara gapar vi..

Benji har varit hemlös hela livet. Hans reaktion efter räddningen.. Underbart!

Hon tar en selfie varje dag i ett år, vad man får se är riktigt skrämmande!

Hon fick mobbarna på sig i skolan. Men då dyker storebror upp och gör detta!

Först ser det ut som vanliga målningar. Men kan du se vad det egentligen är?

Från rätt perspektiv blir den här högen av skräp ett helt perfekt porträtt.. Wow!

Den här dansduons framträdande med ljus är fullkomligt hypnotiserande

Han visar hur man egentligen ska slå in julklappar.. Helt genialiskt!

Att fläckiga bananer var så här nyttigt för dig hade vi aldrig gissat!